Predstavljeno novo rukovodstvo Ogranka SDP-a Sjenica! Nosilac liste biće Nermin Kamberović!

Novi predsednik Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije u Sjenici je Almir Lotinac, a nosilac liste za predstojeće lokalne izbore biće Nermin Kamberović. Na Izbornoj skupštini birani su i novi članovi Izvršnog odbora stranke u Sjenici. Novi saziv ogranka SDP-a u Sjenici čine mahom obrazovani, sposobni, mladi i ambiciozni ljudi, koji će, kako je istaknuto na svečanosti, biti nova snaga ove partije.

Novi predsednik Almir Lotinac rekao je da će se novoimenovani odbor zalagati da od Sjenice napravi mesto prepoznatljivo u Srbiji, ali i šire.

Nermin Kamberović koji će listu SDP-a predstavljati na predstojećim lokalnim izborima ocenio je da je odbor sastavljen kvalitetno, te da prisustvo velikog broja ljudi izbornoj skupštini već dokaz sigurne pobede.

Osnivač Sandžačke demokratske partije Rasim Ljajić ocenio je da je ovo najznačajniji skup koji je SDP održao ove godine u Sandžaku, te da je Opštinskom odboru trebala nova snaga i energija.

Potpredsednici OO SDP-a Sjenica su: Minela Biberović, Amer Ciljević, Sadat Redžović i Suada Rožajac. Za generalnog sekretara izabran je Senad Mahmutović. Predsednik Izvršnog odbora biće Asim Hodžić, a njegov zamenik Zlatko Mehonjić. Predsednik Foruma mladih SDP-a u Sjenici biće Demir Toković.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO