Naslovna Vijesti Politika Predsednik Vučić: Okolnosti nam ne idu naruku, nisam za zamrznuti konflikt

Predsednik Vučić: Okolnosti nam ne idu naruku, nisam za zamrznuti konflikt

predsednik-vucic:-okolnosti-nam-ne-idu-naruku,-nisam-za-zamrznuti-konflikt

Politika Vesti  Predsednik Vučić: Okolnosti nam ne idu naruku, nisam za zamrznuti konflikt 03/02/20235 ViewsAleksandar Vučić, Kosovo, Skupština Srbije Predsednik Aleksandar Vučić rekao je u Skupštini Srbije da nikada nije pregovarao ni sa kim o opstanku na vlasti. Kazao je da o tome neće pregovarati sa bilo kim. Rekao je da ga interesuje samo opstanak i napredak Srbije.

“Nikada neću pregovarati zbog opstanka na vlasti, a mene interesuje opstanak i napredak Srbije”, poručio je predsednik Vučić.

Predsednik je tako odgovorio na optužbe poslanika Roberta Kozme iz Zeleno-levog kluba da je SNS, pored sve muke za Srbe na KiM, uveo strahovladu na severu KiM i da uvek sa međunarodnim predstavnicima “ispregovara za sebe ostanak na vlasti, a za građane KiM sve veću neizvesnost”. Predsednik je istakao da građani treba da razumeju da nije uvek pitanje onoga šta na nekom papiru o KiM stoji već i da je važno pitanje političkog momenta i okolnosti i života oko nas, i šta je to što možemo da uradimo u datim okolnostima. Neretko kao noj nabijamo glavu u pesak, rekao je Vučić.

“Kažu pregovaraš već 10 godina, a da nije pregovora morali bismo da priznamo nezavisno Kosovo. Je l’ to vaša politika? Okolnosti nam ne idu naruku, nisam za zamrznuti konflikt, naprotiv”, rekao je Vučić.

Predsednik se osvrnuo na jučerašnju sednicu i rekao da je bio primoran da demantuje “24 činjenične laži”

Preuzeto: RTS

Poslednje vesti na sajtu Radio televizije Novi Pazar.

Podeli

Exit mobile version