Sjenica – Predsednik opštine Sjenica u kojoj je proglašena vandredna situacija Hazbo Mujović izgleda ima preča posla nego da se bavi spašavanjem svojih građana.

Mujović je u jednom momentu, navedenog dana primećen kako službenim belim džipom koji je donacija Evropske unije a namenjen je za prevoz starih I iznemoglih lica prati grupu funkcionera i članova Sandžačke demokratske partije iz Novog Pazara i Sjenice. I ne trudeći se da ostane neprimećen, prošao je vozilom pored grupe, okrenuo džip i prošavši ponovo pored iste ekipe, retrovizorom planski, poput kriminalaca iz niskobudžetnih američkih filmova, okrznuo funkcionera SDP i svog sugrađanina Muriza Turkovića inače predsednika odbora SDP u Sjenici.

Mujović je ulični performans izveo sa naremorom , što potvrđuju svedoci, navodeći da je, čak i kao vozač amater, imao mogućnost komotnog prolaska ulicom. Izvodeći huligansku predstavu, vozilom je upravljao jednom rukom, dok je u drugoj držao mobilni telefon i snimao grupu prolaznika.

Pokušaj izazivanja incidenta i ugrožavanje bezbednosti političkih neistomišljenika referenca je Mujoviću da razmisli o kandidaturi za šumskog nadzornika , kad već u roli o šumskom razboniku nema zapaženih rezultata stoji su saopštenju za javnost SDP.

6 KOMENTARA

  1. Hahahah kakav mizeran postupak jos mizernijeg coveka.
    Harambasa pravi.Ali staje mu jedan drugi u karn i stace mu.
    Stao je mnogima pa ce i njemu.
    Sjenico probudi!!!ovo nema ni u africi

  2. vidim nije slomijo retrevizor to bi bila steta a malo ako ga je okrznuo i on sto se sepuri ko neki seljak pa ide po sred ulice zasta je trotuar-u cemu je tu problem

  3. vidim nije slomijo retrevizor to bi bila steta a malo ako ga je okrznuo i on sto se sepuri ko neki seljak pa ide po sred ulice zasta je trotuar-u cemu je tu problem

Comments are closed.