Predsednik Kurtanović čestitao fudbalerima plasman u četvrtfinale Kupa Srbije

Predsednik Fudbalskog kluba Novi Pazar Ismet Kurtanović čestitao je danas članovima tog kolektiva plasman u prvo četvrtfinale Kupa Srbije u klupskoj istoriji.

“Znam koliko je truda uloženo da bismo se vratili na pravi rezultatski kolosek, a ovaj uspeh došao je uporedo s dobrim igrama u prvenstvu. Prevashodni cilj nam je što bolji plasman u regularnom delu prvenstva i opstanak u Super ligi Srbije, kao i borba za što bolji rezultat u Kupu Srbije”, rekao je Kurtanović.

Novi Pazar je među osam najboljih timova u najmasovnijem takmičenju stigao pobedom nad Bačkom od 2:0, a strelci na Gradskom stadionu bili su Luka Ratković u 24. minutu iz jedanaesterca i Sead Islamović u 77. minutu.

Pazarce do kraja jesenje polusezone očekuju još tri superligaške utakmice, protiv Partizana u Beogradu, odnosno Voždovca i Vojvodine na domaćem terenu.

“Želja nam je da u odlučujućim utakmicama protiv Vojvodine i Voždovca napunimo stadion i da svi zajedno, uz igrače, doprinesemo povoljnim ishodima i izlasku iz kritične zone. Pre toga gostujemo lideru prvenstva Partizanu i sigurno se nećemo unapred predati”, naveo je Kurtanović.

On je zahvalio počasnom predsedniku Fudbalskog kluba Novi Pazar Rasimu Ljajiću.

“Ljajić se u ovim teškim vremenima trudi da obezbedi uslove da naš klub bude deo elite sa što manje poteškoća i da što bolje funkcioniše. Zahvalio bih i potpredsednicima, kao i svim sponzorima kluba, koji u značajnoj meri pomažu da nam finansije budu stabilne. Želim da pohvalim trenera Dragana Radojčića i njegove saradnike zbog postignutih rezultata. S novim stručnim štabom na osam utakmica nemamo poraz, a igrači su požrtvovani i borbeni”, ocenio je Kurtanović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO