Predsednik FKNP: Fudbal u Srbiji je dotakao dno, žalićemo se ali kome!?

Novi Pazar – Predsednik FK Novi Pazar Nedžad Dragolovčanin pismenim putem danas kritikovao je odluku o kažnjavanju FK Novi Pazar sa tri utakmice bez publike i milion dinara finansijski. On se zapitao da li FSS želi da se i dalje ulaže u fudbal u srbiji postavljajući pitanje da li on i drugi koji ulažu u fudbal treba da fudbal koji je dotakao dno prepuste savezu.

Dragolovčanin navodi da je šokiran kaznom od tri utakmice igranja bez publike i 1.000.000.din.
“Da li je jedna petarda razlog za ovako drakonsku kaznu? Pre bih rekao da je ovo odgovor Saveza na ne dolazak naših predstavnika na Zajednicu Super lige i to što nismo hteli da podlegnemo pritisku lobista. Ako je ovo kazna za Novi Pazar, za jednu petardu kakve su trebele biti kazne za 16 vatri na tribinama za vreme derbija, preko 150 topovskih udara, nebrojano petardi, čak i vatrometa” zapitao se on

Dodajući da osuđuje pojedince koji su učinili bacili petarde zbog čega ispašta ceo grad.

” Klub je preduzeo sve mere kako bi organizacija protekala u najboljem redu, ali očekujemo da i policija i tužilaštvo sad odradi svoj deo posla kako bi ove vinovnike doveli pred lice pravde

Novi Pazar je od ulaska u Super ligu do danas kažnjen sa 12 utakmica. Sa ovakvim stavom FSS-a, pitam se imali svrhe da ulažem fudbal. Oni meni i ljudima koji ulažu u sport šalju poruku da treba što pre da idemo i da fudbal u Srbiji, koji je dotakao dno, prepustimo Savezu.

Neverovatno je kako manipulišu sa svima nama, kojom logikom je kažnjen trener Partizana, tri meseca suspenzije u periodu pauze prvenstva, to je sramno, bolje je da ga nisu ni kažnjavali.
Žalićemo se ali ne znam kome!

Nedzad Dragolovčanin
Predsednik FK Novi Pazar

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO