Prednarudžbe za iPhone 7 kreću od 9. septembra, a prodaja od 16. septembra?

1116

Sada imamo prilično solidnu osnovu i vremenski okvir za početak prodaje iPhone 7 telefona. Prema navodima popularnog @evleaks dojavljivača, iPhone 7 i iPhone 7 Plus će se u prednarudžbi naći od 9. septembra, dok će prodaja početi od 16. septembra. On nije objavio datum predstavljanja uređaja, ali se očekuje da će se ovo desiti 6. septembra. Evleaks ima dobru reputaciju kada su procurele informacije u pitanju i njegove dojave su uglavnom precizne.

Glasine sugerišu da će iPhone 7 stići sa određenim izmenama u dizajnu i specifikacijama, ali će se ukupno raditi o maloj nadogradnji. Jedna od većih izmena kod ovog modela bi trebalo da bude uklanjanje priključka za slušalice, a prognozira se da bi ovo moglo da ima negativan uticaj na prodaju iPhone modela.

Apple šalje pozivnice za događaj 7. septembra

Sada je i zvanično potvrđeno – Apple je počeo da šalje pozivnice novinarima za svoj sledeći veliki događaj. To će se dogoditi 7. septembra, baš kao što su i neke glasine govorile. Pozivnice su veoma jednostavne kao što možete videti, a jedino je kao važan istaknut datum. Apple će tom prilikom predstaviti sledeću generaciju iPhone telefona, a videćemo dva modela a ne tri kako su neke ranije glasine govorile.

de3c96cf3afa0b4d322ce9a5086e3a87

Gotovo čitave godine se kao nazivi telefona spominju iPhone 7 i iPhone 7 Plus, ali u poslednje vreme izveštaji sve češće govore o iPhone 6 SE i iPhone 6 SE Plus nazivima. Bez obzira na to kako budu nazvani, novi telefoni će stići sa nešto izmenjenim dizajnom, novim A10 čipsetom, dok će 3.5 mm konektor nestati. Očekuje se da veći model ima sistem kamere na poleđini sa dva senzora a možda čak i Smart Connector podršku.

Izvor: GSMArena