Naslovna Featured Istaknuto Predao se osumljičeni za teško ubistvo u pokušaju

Predao se osumljičeni za teško ubistvo u pokušaju

predao-se-osumljiceni-za-tesko-ubistvo-u-pokusaju

Osumnjičeni za teško ubistvo u pokušaju u centru Novog Pazara predao se danas policiji u prisustvu advokata, potvrđeno je RTV Novi Pazar u novopazarskoj policiji.

N. A. se sumnjiči da je u četvrtak u centru grada ispalio više hitaca u pravcu N. B. i tom prilikom mu zadao povrede opasne po život. Pucnjavi je prethodila svadja u restoranu “Dunja”, u Ulici Stevana Nemanje, gde je osumnjičeni vatrenim oružjem pretio N. B.

U toku su procesne radnje nadležnih organa.

Jedan u nizu incidenta sa vatrenim oružjem dogodio se  u četvrtak nešto pre 16 časova u novopazarskoj Ulici Avnoja u strogom centru grada. Tada je jedna osoba ranjena u ugostiteljskom objektu.

Napadač sa spoljašnje strane kroz izlog ugostiteljskog objekta, gde je bilo više gostiju, ispalio nekoliko hitaca i pobegao sa lica mesta.

Povređeni je sa ozbiljnim povredama zbrinut u novopazarskoj Opštoj bolnici.

Snimak pucnjave, kao iz akcionih filmova, ubrzo je postao viralkn na internetu.

Odmah nakon ovog incidenta u Novi Pazar je stigao ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, a nakon njega i pojačanje  novopazarskoj policiji iz Kraljeva.

Žandarmerija od petka brine o bezbednosti u Novom Pazaru.

Polcija je saopštila da  je N. A. uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Z. M.

Exit mobile version