Pred Kurban bajram “Otvorena ruka” i “Sevap” podelila humanitarne pakete za sto porodica slabijeg materijalnog stanja

 Humanitarne organizacije “Otvorena ruka” i “Sevap” iz Novog Pazara i ovog Bajrama podelile su pakete sa osnovnim životnim namirnicama za 100 porodica slabijeg materijalnog stanja. Za najmlađe štićenike obezbedile su bajramske poklon paketiće kao i garderobu i obuću.

“Bajram je radost, Bajram je sreća, praznik kada se treba veseliti i radovati. Mi smo i ovaj put odlučili da obradujemo porodice koje su slabog materijalnog stanja tako da smo za sto takvih porodica obezbedili pakete sa osnovnim životnim namirnicama i kućnom hemijom, podelili smo za 200 mališana bajramske paketiće kao i garderobu i obuću”, rekao je ispred HO “Otvorena ruka” Edin Kolašinac.

A ova pomoć, naročito kada je u pitanju praznik, za korisnike humanitarne pomoći mnogo znači. “Meni su ove dve organizacije, kao samohranoj majci, uvek izlazile u susret kada bih se god obratila za pomoć” Neizmerno im hvala na tome a moju decu od sada učim da u životu, šta god da rade, čime god da se budu bavili, uvek budu dobri ljudi i pomažu onima kojima je pomoć potrebna2, kazala je Amela Rupić.

I Sehada Mujović je takođe samohrana majka. I ona se puno zahvaljuje na pomoći koju je i ovog Bajrama dobila od ove dve humanitarne organizacije.

B.V.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO