PRECRTAO BOŠNJAKE I SANDŽAK! Izdao i izneverio principe i doveo masone u novu stranku!

Novi Pazar – Politička partija bivšeg muftije Muamera Zukorlića nije više ni bošnjačka ni sandžačka. ”Mi smo promenili ime, kako bismo otvorili vrata svima onima koji žele da uđu”, objasnio je sinoć na kongresu Stranke pravde i pomirenja, njen lider Muamer Zukorlić.

Zukorlić je rekao da u stranci sa novim imenom, koja nije više sandžačka, niti samo bošnjačka, nema mesta nacionalizmu, a da je patriotizam dobrodošao.

”Kada smo se odlučili za ovu promenu neki članovi BDZS-a su se zabrinuli, gde ode ovo bošnjačka i da li će i kako stranka pravde i pomirenja imati kapaciteta i dalje zastupati interese bošnjačkog naroda? Večeras ovde oglašavam da nacionalizmu nema mjesta u našoj stranci”, rekao je Zukorlić.

On je kazao da SPP pruža ruku i srpskim partijama ovde u Saandžaku, ali i prema Beogradu. ”To smo do sada pokazali za ovih godinu i po dan u Narodnoj skupštini RS. Vidjeli ste da je moguće autentično i drugačije predstavljati Bošnjake i da nije potrebno gurati prst u oko srpskom narodu niti bilo kome ko drugačije misli”, rekao je Zukorlić.

Kao što čovečanstvu nema opstanka bez braka između muškarca i žene – zaključio je Zukorlić – tako nema ni ozbiljne političke partije bez pravde i pomirenja, gde, kako je objasnio, pravda koja ume biti surova predstavlja muža, a pomirenje, kao pojam koji u sebi sadrži lepotu i senzibilitet, predstavlja ženu – kazao je lider SPP-a Muamer Zukorlić.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO