NOVI PAZAR – Kako javlja portal indeksonline.rs pozivajući se na svoje izvore, tutinski načelnik policije Nermin Zećirović smenjen je sa te funkcije a na njegovo mesto dolazi Iso Redžepović.

Kako piše indeksonline.rs, novi komandir stanice u Novom Pazaru umesto dosadašnjeg Miljana Petrovića biće Nermin Ljajić, dok će Enesa Đakovca šefa saobraćajne policije zameniti Irma Kolašinac.

Takođe, biće zamenjeni i šef kriminalističke policije kao i načelnik odeljenja za privredni kriminal.

SVE O NERMINU ZEĆIROVIĆU!

(Video) Ubistvo Fahrudina Skarepa je naredio načelnik policije koji je bio u autu! Naser Bakić o pucnjima koji su potresli Srbiju!

TUTIN SPECIJAL! Leglo šverca i kriminala, od droge pa do migranata! A šta radi policija?

TUTINSKA POLICIJA UPUCALA MALOLETNIKA IZ ROŽAJA! Navodno jurili švercera, upali u teritoriju Crne Gore i pogodili dijete!

KURIROV SPECIJAL O KRIMINALU U TUTINU! Načelnik policije Tutina vedri i oblači: Nermin Zećirović u šaci drži lokalne tužioce!

TUTINSKI ŠERIF

4 KOMENTARA

  1. Ovo ne mogu da shvatim : Kako to da Ugljnin nije mogao da spasi svog Jarana…
    Izgleda da Suljo polahko gubi pozicije kriminalne vlasti u okupiranom Tutinu.
    Postovani Tutinci: dajte crveni karton tom Sulji.

    • Mehmede ovo nije zavrseno imamo mi Bosnjaci Sandzaka i krvnu osvjetu oni su ga isterali da bi smo mi lakse nase racune sredili jer da je ostao na sluzbi a da mu se nesto desi onda se mora umijsat cijla srbija zato sto je on radio pod ministastvom iz Beograda a bas mi koi u tom predjelu kovaca radohovaca crkvina ili trgovista gluhavice pokrvenika smoluce nadumaca i i i necu da nabrajam samo znam jedno da su ljudi odatle najveci borci i najveci osvetnici jer sam tu odrastao i ja i ganic i rizo hamidovic u istu smo skolu isli neko ranije neko kasnije Selam

Comments are closed.