Poznati finalisti lige osnovaca u futsalu, održan javni čas za predškolce

Učenici Osnovne škole Bratstvo drugi su finalisti gradske liga osnovaca u futsalu, pošto su danas u polufinalu, posle 0:0 u regularnom toku, boljim izvođenjem penala rezultatom 3:2 savladali Osnovnu školu Stefan Nemanja.

Mesto u finalu prethodno je izborila Osnovna škola Vuk Karadžić, dok će u meču za treće mesto igrati Osnovna škola Stefan Nemanja i Osnovna škola Rifat Burdžović Tršo.

Kompletno takmičenje u organizaciji novopazarskog Sportskog saveza i Saveza za školski sport održava se u dvorani Pendik, a mečevi za plasman na programu su u subotu počev od 10 časova.

Gradski Sportski savez i Savez za školski sport danas su na Sportsko-rekreativnom centru organizovali i javni čas za predškolce.

“To je projekat Saveza za predškolski sport Srbije, a naši profesori fizičkog vaspitanja su ga sjajno realizovali. Privodimo kraju i projekat Saveza za školski sport Srbije pod nazivom ‘Sport u škole’, gde je uključeno nekoliko naših osnovnih škola i Predškolska ustanova Mladost. Tu deca uče za njih nove pokrete i elemente iz različitih sportskih grana”, rekao je generalni sekretar gradskog Saveza za školski sport Adem Mavrić.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO