Naslovna Sport Poznat datum prodaje ulaznica za najveći sportski događaj u Srbiji

Poznat datum prodaje ulaznica za najveći sportski događaj u Srbiji

poznat-datum-prodaje-ulaznica-za-najveci-sportski-dogadjaj-u-srbiji

NOVI PAZAR – Kraljica sportova kuca na naša vrata. Smotra najboljih atletičara sveta u prestonici Srbije zakazana je za period od 18. do 20. marta 2022. godine kada će pod svodovima Štark Arene biti održano Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani.

Prodaja ulaznica za najveći sportski spektakl ikada organizovan na našim prostorima kreće 8. decembra. Zvanični partner za prodaju karata za ovaj planetarni atletski skup je firma Tickets na web lokaciji tickets.rs.

Srbija i grad Beograd ugostiće preko 1000 atletičara, trenera i oficijalnih lica iz više od 150 zemalja sveta. Najveća imena, asovi kraljice sportova sa svih strana meridijana boriće se za titulu svetskog šampiona upravo u našem gradu, a među njima biće i svetski rekorder u skoku motkom Armand Duplantis, svetska šampionka na 1500 m Sifan Hassan, bronzana sa olimpijskih igara u Tokiju na 400 m prepone Femke Bol, dvostruki olimpijski osvajač zlatne medalje i svetski rekorder u bacanju kugle Rajan Krauzer.

Zajedno sa kartom svetskog šampionata slikali su se predsednik Svetske atletike, lord Sebastijan Kou, predsednik Evropske atletike Dobromir Karamarinov, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, kopredsednik Balkanske atletske federacije Slobodan Branković i predsednik Srpskog atletskog saveza Veselin Jevrosimović.

indeksonline.rs

Exit mobile version