Poziv poljoprivrednicima da se osiguraju

Iz Gradske uprave, odnosno odeljenja za privredu, podsećaju poljoprivrednike da je u  toku prolećna akcija osiguranja useva i plodova od grada,poplave i drugih elementarnih nepogoda i pozivaju ih da na vreme osiguraju svoje poljoprivredne kulture i tako izbegnu rizik od nastanka velikih oštećenja.

”Svedoci smo da su grad i druge vremenske nepogode postale redovna pojava I da nanose velike štete usevima. Posebna pogodnost je što Republika Srbija subvencionira 40% premije osiguranja useva i životinja, tako da premija osiguranja nije više skupa stavka. Poljoprivrednici u drugim regionima su uvideli koristi od osiguranja i redovno osiguravaju svoje useve, zato pozivamo I naše poljoprivrednike da iskoriste ove pogodnosti I zaštite svoje useve i plodove” navodi se u informaciji.

Za pomoć u vezi osiguranja poljoprivrednici se mogu obratiti u Gradskoj upravi za izvorne i poverene poslove, odeljenje za privredu, kancelarija 209,216 I 211 na drugom spratu, ul. S. Nemanje br.2  ili putem telefona: 5151-209, 5151-216  i  e-mail: [email protected]

Senada Kalić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO