Povređena žena iz Selakovca na stigla u Kragujevac

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se danas u 14 i 30 u naselju Selakovac. Vozilo marke Audi naletelo je velikom brzinom na ženu koja je sa detetom prelazila ulicu. Nesrećna žena vozilom Hitne službe prebačena je na novopazarsku hirurgiju. Sa tog odeljenja Opšte bolnice su nam nezvanično rekli da je povređena žena sa teškim povredama hitno transportovana za Kragujevac.

Ekipa Hitne službe Novi Pazar u roku od par minuta stigla je na lice mesta gde se dogodila stravična saobraćajna nesreća. Prema rečima doktora Emira Biševca, zatekli su teško povređenu dvadesetsedmogodišnju ženu i dete lakše povređeno.

„U rekordnom roku smo stigli na lice mesta, gde smo zatekli mlađu ženu bez svesti sa vidljivim povredama na glavi, koja je spontano disala. Imala je vidljivo krvarenje iz usta. Odmah smo reagovali, postavili smo šancovu kragnu, zbrinuli pacijenta pomoću spinalne daske. Prebacili na nosila i u rekordnom roku odvezli je na odeljenje Hirurgije“, kazao je Biševac.

Nakon što je prebačena na novopazarsku hirurgiju, kako nezvanično saznajemo ,pacijentkinja je primljena u komatoznom stanju sa teškim cerebralnim povredama. Po stabilizaciji vitalnih organa i završenom dijagnostikom transportovana je u Klinički centar Kragujevac na neurohirurgiji radi daljeg tretmana. Devojčica je lakše povređena i zadržana na odeljenju dečije hirurgije gde se prati njeno zdrastveno stanje.

Iz novopazarske policije saznajemo da je vozač automobila koji je pobegao sa lica mesta gde je udario ženu i dete, nešto kasnije uhvaćen i priveden, te da mu je po nalogu tužioca odeđeno zadržavanje od 48 sati.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO