Povređena žena hospitalizovana, protiv vozača krivična prijava

Kako Radio televizija Novi Pazar saznaje iz Policijske uprave Novi Pazar, službenici su danas nakon saobraćajne nezgode u Selakovcu, u kojoj je automobil pokosio ženu na pešačkom prelazu, saslušali vozača E.H. starog 19 godina. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, saznaje Radio televizija Novi Pazar.

Podsetimo, Novopazarka I.H. (59) teže je povređena kada je danas oko 17 časova na nju, u Dubrovačkoj ulici u Selakovcu, na pešačkom prelazu, naleteo automobil. Pedesetdevetogodišnja žena je   zadobila prelom leve potkolenice i povredu desnog kuka, hospitalizovana je na Hirurškom odeljenju Opšte bolnice Novi Pazar.

U Selakovcu su učestale saobraćajne nezgode u poslednje vreme, pa i one sa smrtnim ishodom. Zbog svega toga Gradska uprava inicirala je i značajan projekat radi bezbednosti u saobraćaju, postavljanje saobraćajnih kamera na tom putnom pravcu. U toku je izrada studije o potenciajlnim lokacijama za postavljanje video nadzora.

U Selakovcu je, kod Jusuf Potoka postavljen i merač brzine, s ciljem da vozači dodatno budu savesniji i uspore ako su prekoračili ograničenje u tom gusto naseljenom mestu. Gradska uprava nemoćna je da preduzme druge mere u Dubrovačkoj ulici jer se radi o državnom putu.

Upozorenje: Video je uznemirujućeg sadržaja!

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO