Povodom obeležavanja 15.jula, neuspelog pokušaja puča u Turskoj,O držan turnir u malom fudbalu u Novom Pazaru

 Povodom obeležavanja 15.jula, neuspelog pokušaja puča u Republici Turskoj koji se dogodio pre 5.godina, danas je održan 4.po redu turnir u malom fudbalu za mališane. Organizator turnira je Asocijacija maturanata Turske, pokrovitelj Direkcija za odnose sa turcima i rođačkim narodima u inostranstvu a domaćin je bio Sportski centar 99.

Na ovogodišnjem turniru učešće su uzela četiri tima i to dva iz Novog Pazara, jedan iz Sjenice i jedan iz Raške. Decu, učesnike turnira, pozdravio je konzul Republike Turske u Novom Pazaru, Bašar Bašol.

“Želeo bih da zahvalim ovim divnim mališanima, što su uzeli učešće na ovoj današnjoj manifestaciji organizovanoj povodom neuspelog puča u Republici Turskoj koji se desio pre 5 godina. Nadam se da će se deca danas pre svega lepo družiti i biti uspešna u fudbalskom nadmetanju”, kazao je konul Bašar Bašol.

A organizator turnira, predsednik Asocijacije maturanata Turske, Nazim Ličina, napomenuo je koliko je važno ne zaboraviti ovaj događaj koji, da je uspeo, imao bi nesagledive posledice.

Današnju manifestaciju, svesrdno su pomogli kako pokrovitelj iste tako i domaćin i treneri.

Konzul Republike Turske u Novom Pazaru Bašar Bašol je ovom prilikom ujedno najavio večerašnji skup u 21h ispred zgrade lokalne samouprave i pozvao sve građane da se pridruže i zajedno obeleže ovaj 15.jul.

B.V.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO