Naslovna Featured Istaknuto Postignut dogovor za vakcinaciju oko 500 uposlenica i uposlenika UNSA u Novom...

Postignut dogovor za vakcinaciju oko 500 uposlenica i uposlenika UNSA u Novom Pazaru

0
postignut-dogovor-za-vakcinaciju-oko-500-uposlenica-i-uposlenika-unsa-u-novom-pazaru

U subotu 12. juna 2021. godine vakcinacijom rektora prof. dr. Rifata Škrijelja započeo je proces imunizacije oko 500 prijavljenih uposlenica i uposlenika u Novom Pazaru.

Zvaničan dogovor o procesu imunizacije uposlenica i uposlenika Univerziteta u Sarajevu postignut je danas 12. juna tokom susreta prof. dr. Rifata Škrijelja, rektora Univerzitet u Sarajevu sa predsjednicom Skupštine dr. Anelom Halilović Šemsović i direktorom Zavoda za javno zdravlje primarijusom dr. Šefadilom Spahićem u Zavodu za javno zdravlje u Novom Pazaru. Domaćin rektoru Škrijelju bio je i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac.

Realizacija vakcinacije uposlenica i uposlenika Univerziteta u Sarajevu odvijat će se pod nadzorom primarijusa dr. Šefadila Spahića, a zahvaljujući saradnji sa Gradom Novim Pazarom, Domom zdravlja i Zavodom za javno zdravlje.

Preciznije informacije o periodu i načinu vakcinacije dostavljeni su na e-mail adrese uposlenica i uposlenika UNSA upisane prilikom ispunjavanja ankete/poziva za vakcinaciju.

Izražavamo zahvalnost Gradskoj upravi Grada Novog Pazara  i direktoru i uposlenicima Zavoda za javno zdravlje u Novom Pazaru.

Izvor: unsa.ba

Exit mobile version