Postavljen drugi sloj asfalta u Ulici genarala Živkovića

Radovi u Ulici generala Živkovića su u punom jeku. Postavljen je danas i drugi sloj asfalta do iznad Nušićeve ulice, gde su trotoari popločani i sređeni. Uporedo, radi duž cele ulice planirane projektom uređenje ulice, koja je jedna u najprometnijih u gradu.

Prva etpa radova u Ulici generala Živkovića je pri kraju. Postavljen je drugi sloj asfalta. Građani Novog Pazara sa kojima smo danas razgovarali su uglavnom zadovoljni radovima.

Ovim radovima u Ulici genarala Živkovića prethodili su brojni podzemni radovi, koji su bili značajni, jer je bilo nephodno zameniti dotrajale vodovodne i kanalizacione cevi. Projektom su predviđena i mesta za parkiranje automobila, ali i postavljanje klupa i mobilijara .

Kako je ranije saopšteno, biće promenjena i kompletna ulična rasveta, jer je projektom predviđeno da budu postavljene led svetiljke.

Rekonsturkcija ulice generala Živkovića, koja je jedna od najprometnijih u gradu, košta 130 miliona dinara.

Granitnim pločama biće zamenjeno i stepenište u krugu Doma zdravlja, koje je dotrajalo, te će i bezbednost pacijenata biti bolja.

Radove je obišao danas I pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Nihad Hasanović. On očekuje da će ubrzo biti gotova i druga etapa radova u Ulici generala Živkovića.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO