Naslovna Featured Istaknuto POSLANIK SDA BAJRO GEGIĆ PREDVODI LISTU GRAĐANA U TUTINU! Sandžak u srcu...

POSLANIK SDA BAJRO GEGIĆ PREDVODI LISTU GRAĐANA U TUTINU! Sandžak u srcu Tutin na prvom mjestu!

Tutin – Novi Pazar – Narodni poslanik SDA Sandžaka Bajro Gegić predvodiće listu grupe građana Tutina koja će uzeti učešće na predstojećim izborima najavljenim za 26. april ove godine, javljaju Sandžačke.

Kako saznaje Sandžak haber, ova lista nosiće ime Sandžak u srcu, Tutin na prvom mjestu a činiće je ugledni građani Tutina i najbliži saradnici bivšeg predsjednika opštine, rahmetli Šemsudina Kučevića.

Kako saznaje naš portal, Gegić je večeras pred građanima okupljenim na skupu u Tutinu, objelodanio svoju odluku o prihvatanju inicijative da predvodi buduću izbornu listu.

On je u svom obraćanju u prostorijama građanske inicijtive u Tutinu najavio skoro formiranje izbornog štaba liste.

Prostorije u kojima će Gegić svakodnevno komunicirati sa građanima nalaze se u Ulici Revolucije u Tutinu.

Kako Sandžačke saznaju, pomenuta grupa građana koju će predvoditi Gegić okuplja značajan broj sadašnjih i bivših članova SDA Sandžaka, kao i jednog dijela članova SDP i SPP.

Prema analizama i našim sazanjima sa terena Bajro Gegić trenutno uživa najveću podršku i povjerenje građana Tutina, koji su razočarani i ogorčeni aktuelnom opštinskom vlašću u ovom gradu, koju predvodi SDA Sandžaka, a koju zadnjih dana potresaju brojne afere.

Ovih dana na novopodignutom potpornom zidu na putnom pravcu Tutin – Novi Pazar pojavili su se grafiti podrške Gegiću sa porukom “Tutin za Bajra”.

izvor. Sandžačke/Sandzakhaber

Exit mobile version