Naslovna Sandžak Novi Pazar Portal SandzakInfo vlasnik SDA stranice na FB?

Portal SandzakInfo vlasnik SDA stranice na FB?

Novi Pazar – Na dosadašnjoj zvaničkoj stranici SDA Sandžaka je objavljeno obavještenje upućeno svim aktivistima, simpatizerima, predsjedniku dr Sulejmanu Ugljaninu, funkcionerima organa SDA stranke, da stranica nije vlasništvo SDA stranke već Sandžak infa.

U obavještenju se ističe da je SDA na ovoj stranici imala najveću podršku od 2008. godine i da je imala pun politički marketing svih ovih godina do te mjere da je sajt okarakterisan kao sajt SDA stranke, „što je besmisleno“  kako se ističe.

Dalje Sandžak info ističe da SDA nije izmirila finansijske obaveze i zato će SDA ostati bez podrške te web stranice i da će također ostati bez svojih facebook stranica među kojima je najbrojnija  „SDA Sandžaka“ koja broji preko 15 000 članova, ukoliko se ne izmire finansijske obaveze unazad 5 godina.

Podsjećamo da je vlasnik i glavni urednik Sandžak infa, dotični Mehmed Eminović, zvani Meco iz Novog Pazara, sada već bivši aktivista SDA stranke.

Sandžak info posljednjih mjeseci, zbog materjalnih satisfakcija koje su mu obećane iz paravjerske tvorevine Adema Zilkića,od sada radi na punoj promociji ove zajednice preko svog sajta, facebook stranice i nove zvanične stranice te „zajednice“ koju je dizajnirao lično Eminović.

U prilogu vam dostavljamo obavještenj članovima SDA koje je postavio Eminović na zvaničnoj stranici SDA Sandžaka na facebook-u:

 

 

MALO PAŽNJE:

Obaveštavamo sve članove stranice, aktiviste, simpatizere, PREDSJEDNIKA, funkcionere … da stranica >SDA SANDZAKA< nije vlasništvo Stanke Demkoratske Akcije Sandzaka vec je vlasništvo Sandzakinfo mreže. Od 2008 godine ova stranka je imala najveću medijsku podrsku u našoj mrezi, čak 55% na sve naše oglasne table, uključujuci i portal. Imala je pun politički marketing svih ovih godina i predizbornih kampanja. Naš sajt je okarakterisan kao sajt SDA što je besmisleno. Stranka nije izmirila obaveze prema ovom glasilu koje je dogovorila i ostala je bez mediske i ostale podrške i ove stranice. Ova stranica, zato što je najbrojnija, korišćena kao zvanična i ako nije. Ako stranka želi nastaviti saradnju sa vodećim medijskom kucom Jugozapadne Srbije, dostavit ćemo obračun unazad 5 godina tako što će izmiriti obavezu i nastaviti saradnju. Do daljneg, ova stranica neće bit u funkciji.
Kontakt mail je (redakcija@sandzakinfo.net)

HVALA, Vaš Sandzak Info.

sda

 

Exit mobile version