POMOZITE LJUDI! Porodica kojoj je izgorela kuća: Imali smo sve, sada nemamo ništa

Novi Pazar – Porodica Mehović je u požaru izgubila sve ono što su godinama stvarali. Nesreća ih je zadesila pre nekoliko dana, ono što su uspeli sanirali su sami, ali bez dodatne pomoći ne mogu se vratiti normalnom životu.
Muradija i Ahmed Mehović u braku su 50 godina i tokom svog radnog veka uspeli su da izgrade pristojan dom i stvore sebi uslove za normalan i skroman život. Kvar na elektičnoj instalaciji potpuno im je promenio život. Požar, koji ih je zadesio trećeg dana Bajrama odneo im je sve. Ekonomska kriza, a penzije male, teško će uspeti da od svojih mesečnih primanja ponovo kupe nameštaj i druge stvari potrebne za domaćinstvo.
“Sve smo imali, a sada ništa. Hvala Bogu pa nam je dete ostalo živo, tada je bilo u kući. Nije ostalo ništa ceo sprat nam je izgoreo”, rekla je Muradija Mehović.
Porodica Mehović poziva one, koji mogu da im pomognu da nastave život u normalnim uslovima. Oni su uspeli sami da saniraju ono za šta su imali novca i pomogli im rodbina i prijatelji, međutim potrebno je još mnogo toga da se uradi.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO