POLOVINA BIVŠE PRIJEPOLJSKE VLASTI U PRITVORU, KO JE SLEDEĆI? ŠTA JE SA HALALOM I MEDIJIMA

Prijepolje/Čačak/Novi Pazar – Кriminalistička policija u Prijepolju, doduše sa zakašnjenjem, konačno radi svoj posao. Tako su se iza rešetaka našli neki funkcioneri koji su nekoliko godina vedrili i oblačili a to su Dragoljub Zindović i Mehdija Mekić.

Mekic, Tandir, Zindovic

Dragoljub Zindović moraće državnim organima da objasni mnoge svoje “poslovne poteze” koje je sprovodio narodnim novcem. Ali ruku na srce nije on jedini.

Opravdano se postavlja pitanje gde je tu njegov zamenik Stanko Кijanović, politički dinosaurus iz Socijalističke partije Srbije. Za sada se, kako narod kaže slikovito “pravi mrtav” ali ukoliko država bude radila dosledno moraće i njega uskoro da pita za “junačko zdravlje”. Još uvek se ne zna kako su podeljeni novci za poplave pre nekoliko godina, šta je sa sportskim parama i nije valjda da nema pojma o halalu, asfaltiranjima preko livada… Bio je desna ruka Dragoljubu Zindoviću i jedan od kreatora svih poteza bivše vlasti koja je ovih dana završila u policiji i koji će možda vući bukagije.

Dakle Šta je sa Stankom Кijanovićem, da li se SPS ponosi sa takvim kadrom ili će sa takvom političkom veličinom sačekati kraj svoje stranke u limskoj dolini? Podsećamo da je koordinator SPS za zlatiborski okrug već ukazao na taj problem, ali se politički lisac zaklanja iza lidera partije Ivice Dačića koga će se odreći onog trenutka kada ga smeni, po uzoru na Zindovića koji ni potpis nije dao lideru i partiji na čijim krilima je nosio sve važne funkcije više od 10 godina.

Кo je kočio istragu, za probleme se odavno znalo?

Svi oni koji su ukazivali na propuste brzo su se nalazili na udaru njihovih kaobajagi objektivnih medija, pa tako se jedared zbog Zindovićevih fotelja petobrzinski na tapetu našao i Glas zapadne Srbije. Nikome nije jasno kako je u gradu na Limu osvanuo portal Ozon pres u štampanom izdanju sve sa logom Saveta za štampu i Lokal presa, čak ni vlasniku ovog medija. I to, nećete verovati, prvi put se dogodilo da jedan portal izađe kao novine iz štampe i to sve sa komentarima!?

Veoma je zanimljivo da su se u zgradi opštine Prijepolje delile besplatno svakome ko bi se pomolio na vrata.

Da li je moguće da uhapšeni predsednik Dragoljub Zindović nije znao za to? Ili će pre biti, možda, da je sve dogovorio sa izdavačem? E pa ostaje da zaključimo sami, a svima onima koji se bave takvim podmetačinama, pogotovu informisanjem, poželimo da se suoče sa zakonom, kao doskorašnji političar iz Prijepolja.

GZS-PPMEDIA-Sandzakhaber

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO