Politikon: ŠEŠELj DOBIO 200 000 EVRA DA IZAZIVA HAOS U SANDŽAKU!

Srpski narodni pokret “Naši” došao je do poverljivih informacija oko povezanosti lidera SRS sa muftijom Zukorlićem.

SNP “Naši” došao je do informacija iz vrha Srpske radikalne stranke da Vojislav Šešelj i muftija Muamer Zukorlić spremaju akciju “podizanja tenzija” kako bi se u fokus stavila “AUTONOMIJA SANDžAKA”.

Uloga Vojislava Šešelja ništa nije drugačija nego i proteklih decenija. Najpre će u javnosti davati zapaljive izjave preko kojih će se podizati tenzije u Sandžaku, odnosno kako je oni nazivaju (RAŠKOJ OBLASTI), a zatim će muftija Muamer Zukorlić nastupati u javnosti kako je neophodona autonomija Sandžaka kako bi se sprečila “velikosrpska agresija”.

Vojislav Šešelj je za ovu akciju potpaljivanja vatre u RAŠKOJ OBLASTI dobio 200 000 evra od muftije Zukorlića, odnosno od njegovih finansijera iz ekstremističkih muslinamanskih krugova iz Saudijske Arabije kojima je blizak.

Ono što je ključno u ovoj akciji ona će imati više faza. Počevši od zapaljivih govora, pa da odlaska Vojislava Šešelja u RAŠKU OBLAST gde će izazivati mržnju i haos.

SNP “Naši” već mesecima upozoravaju da Vojislav Šešelj i muftija Muamer Zukorlić imaju tajni dogovor o saradnji i zajedničkom delovanju.

Vojislav Šešelj je otvoreni eksponent raznih ekstremističkih grupa koje rade na razbijanju Srbije i za svoj prljavi posao ubira stotine hiljada evra.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO