Naslovna Featured Istaknuto POLITIKON OTKRIVA: Evo kako je napravljena koalicija ŠEŠELJ-ZUKORLIĆ i sa kojim ciljem...

POLITIKON OTKRIVA: Evo kako je napravljena koalicija ŠEŠELJ-ZUKORLIĆ i sa kojim ciljem i za koliko para!

Portal Politikon prenosi ekskluzivnu informaciju od svog inajsadera iz TV Hepi kako je sklopljena koalicija između Vojislava Šešelja i Muftije Muamera Zukorlića.

Koalicija između Vojislava Šešelja i muftije Muamera Zukorlića zvanično je počela tokom emisije na TV Hepi u emisiji Đirilica kod Milomira Marića, prilikom njihovog TV Duela. Kako to obično biva kod Milomira Marića, dok su sedeli pred početak emisije, Marić je nabacio par tema na koje bi trebalo da se osvrnu i rekao “Vojo, ovde smo svi naši, nemoj previše da mi diraš Muftiju”, na šta se Šešelj nasmejao i prokomentarisao “neću, ako bude dobar”.

Tema emisije bio je Sandzak. Naravno ponovo je na tapetu bila tema preko koje je trebala da se skrene pažnja sa svih ostalih gorućih pitanja.

Rasprava je tekla tako da su i Šešelj i Muftija vodili razgovor veoma konstruktivno, a da su se iz pozadine obračunavali sa političkim neistomišljenicima Muftije. U emisiji je napadnut Sulejman Ugljanin kojeg je Šešelj optužio da mu je Arkan prodavao oružje. Naravno to je najlakše. Mrtva usta ne govore i ne mogu da se brane.

Ovako lepo sklopljeno prijateljstvo nastavilo se i posle emisije. Milomir Marić i dva drugara su seli nakon emisije, a Marić je predložio Vojislavu Šešelju da bi mogao da odradi neke stvari za Muftiju Zukorlića, kao što su obračuni sa svim njegovim političkim protivnicima. Muftija kakav je inače, odmah je ponudio u znak zahvalnosti Šešelju za par usluga koje će mu odraditi 50 000 evra.

Vojislav Šešelj se nije mnogo dvoumio.

Odmah je prihvatio ruku prijateljstva, u kojoj su doduše bili evri i to ne mala količina.

A zatim je usledio i čuveni napad na Rasima Ljajića kako je vođa narko kartela. Šešelju je došlo kao kec na deset jer je politički mrtav zbog nenapadanja vlasti.

Sada će se stvarati i novi neprijatelji, naravno svi oni koji su protivnici Muftije Zukorlića, a koji će biti meta Šešelja.

Muftija Zukorlić mora postati i zvaničan lider muslimanske zajednice u Srbiji, a čitava politička konkurencija mora biti uništena.

To će za njega pokušati da uradi Vojislav Šešelj.

A Milomir Marić po svom dobrom običaju stoji iza ćoška i smeška se kakvo je zamešateljstvo napravio.

Politikon

Exit mobile version