POLICIJSKI SINDIKAT PODRŽAO PROTESTE U BEOGRADU

Policijski sindikat je podržao “Protest protiv diktature” saopštenjem za javnost u kojem ističu da se ne stavljaju ni na čiju stranu i pozivaju sve političke partije da puste decu i studente da mirnim putem iskažu svoje nezadovoljstvo.”Poštovana gospodo, nemojte razmišljati o svojim ličnim interesima, samo o svojim porodicama, razmišljajte o svim građanima, njihovim porodicama, deci i naraštajima koji će tek doći”, piše između ostalog u saopštenju koje je objavljeno na Fejsbuk strani Sindikat zaposlenih policije. Ovo saopštenje je naslovljeno sa “Poslušajmo decu”.
Oni pozivaju sve strane da puste mlade da izraze nezadovoljstvo mirnim putem i ujedno su pozvali policijske službenike da primenjuju zakonska ovlašćenja.
“Poštovana gospodo iz vladajuće partije i opozicije iz naprednavedenog sedite zajedno i rešite ovaj problem u zajedničkoj prostoriji ako treba, pobijte se među sobom, ali nemojte dozvoliti da strada nijedan život dece, građanina ni policijskih službenika, zato što ste vi negde pogrešili”, zaključak je saopštenja.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO