Policijska ispostava Novi Pazar osvojila je prvo mesto na turniru u futsalu

NOVI PAZAR – Policijska ispostava Novi Pazar osvojila je prvo mesto na turniru u futsalu, koji je u okviru projekta “Sport u policiji” za radnike Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije zaposlene u Policijskoj upravi (PU) Novi Pazar organizovan u dvorani Pendik.

Četiri ekipe borile su se za pobednički trofej i plasman na republičko takmičenje, gde će od sportova biti zastupljeni još basket, džudo, odbojka i atletika.

“Ovu akciju pokrenuli su Sportski savez Srbije (SSS) i MUP Srbije. Svi zajedno, verujem da ćemo pokazati da je sport na prvom mestu”, rekao je pozdravljajući učesnike turnira u futsalu načelnik PU Novi Pazar Nermin Ljajić.

Drugo mesto pripalo je Sektoru granične policije Mehov krš, dok su na trećoj i četvrtoj poziciji završili Sektor za vanredne situacije Novi Pazar i Policijska stanica u Sjenici, kojoj je dodeljen pehar za fer-plej.

“Tu smo da podržimo svaku zdravu priču, pogotovo ako je potekla od SSS. Danas je organizovan turnir u malom fudbalu, a radnici MUP-a takmiče se i u džudou, atletici, odbojci i košarci”, naveo je generalni sekretar novopazarskog Sportskog saveza Nermin Zećirović.

M. Minić

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO