Naslovna Sandžak Novi Pazar Policija primorava navijače Novog Pazara da daju izjave u Kruševacu!

Policija primorava navijače Novog Pazara da daju izjave u Kruševacu!

3

Novi Pazar – U toku jučerašnjeg i današnjeg dana pripadnici PU Novi Pazar aktivno obilaze kuće novopazarskih navijača koji su gostovali u Kruševc koje, iako su dobili velike batine pozivaju da daju izjave u Kruševacu.

Izvor Sandžakhabera koji je želeo da ostane anoniman tvrdi da policajci iz Novog Pazara koji su bili na utakmici sa navijačima nisu hteli da idu u Kruševac da daju izjave već su pisali službene beleške.
Ostaje nepoznanica zašto se navijači “teraju” da idu u Kruševac kada izjave mogu dati i u PU Novi Pazar.
Brutalno premlaćivanje navijača Novog Pazara i pre i posle utakmice nije bilo dovoljno već se sada ponovo pozivaju u Kruševac. Da podesetimo na pomenutoj utakmici je policija bez predhodnog upozorenja krenula u “praznjenje” tribine a da vrata nisu bila ni otvorena.

3 KOMENTARA

  1. Dok su jos milosevicevi ljudi na celu policije sve je isto kao devedesetih. Bosnjaci svi na noge i demonstrirajte sve dok se zakon ne sprovede prema svim narodima u Srbiji jednako…

  2. Niko ne moze da natera nase momke da idu u “BATINASKI I NACIONALISTICKI GRAD KRUSEVAC”, odmah da se podnese tuzba policajcima-batinasima iz Krusevca i to sudu u STRAZBURU !!!

Comments are closed.

Posting....
Exit mobile version