Policajcu iz Tutina koji je pucao na Skarepa produžen pritvor!

Viši sud u Novom Pazaru produžio je pritvor za još 30 dana policajcu R.B. koji se sumnjiči da je u noći između 29. i 30. septembra ubio Fahrudina Skarepa (22) iz Tutina, potvrđeno je radiju Sto plus u ovom pravosudnom organu.

 

Službenik policijske stanice u Tutinu se tereti da je izvršio krivično delo ubistvo iz člana 113 Krivičnog zakonika za koje je zaprećena kazna zatvora od pet do 15 godina.

Nakon hapšenja, R.B. je određen pritvor zbog toga što bi boravkom na slobodi mogao ometati postupak uticajem na svedoke, jer mu se stavlja na teret izvršenje krivičnog dela za koje je zaprećena kazna zatvora preko deset godina, a težina posledice dela je dovela do uznemirenja javnosti

Policajac R.B. je bio deo patrole koja se nalazila u selu Dolovo, opština Tutin, u sklopu akcije sprečavanja nedozvoljene trgovine.

On se tereti da je pucao na vozilo kojim je upravljao Skarep. Metak je prošao kroz staklo na vozačevim vratima i teško ranio mladića koji je povredama podlegao u novopazarskoj Opštoj bolnici.

izvor. Radio sto plus

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO