POLICAJAC TUKAO EDA LIMARA DO IZNEMOGLOSTI! Ovako je “Knele” iz Kovačeva polomio nos Pazarcu! OVO JE SUHA ISTINA! FOTO

Novi Pazar – Bura u Novom Pazaru se ne stišava, nakon neprofesionalnog odnosa policije prema gostu kafića u Novom Pazaru.

Radi se o slučaju u kojem su učestvovali pripadnici PU Novi Pazar u kojem je pre nedelju dana brutalno pretučen E.Hadžović iz Novog Pazara samo zbog toga jer nije dopustio da se maltretiraju deca koja su slavila rodjendan.

Kako saznajemo, nakon racije u kafiću, Hadžović je samo rekao “ne dirajte decu, slavila su rodjendan” nakon čega se na njega obrušula interventna jedinica iz Novog Pazara koju je izmedju ostalih predstavljao i “Knele iz Kovačeva” koji je u golijskom kraju poznat po nacionalistićkim ispadima i četništvu.

“Knele” je, kako bi se dokazao svom komandiru, nakon jedne izgovorene reči Hadžovića naskočio na njega i zadao mu više udaraca a drugi policajci su ga držali dok ga je “Knele”
tukao dok mu nije polomio nos, nakon čega je priveden u policijsku stanicu.

Dalji slet dogadjaja odigrava se kao u filmu, policajci uvidevši šta su udradili, Hadžovića odvoze u stanicu provocirajući ga svo vreme. Iako su mu polomili nos, bezdušno su ga u policijskoj stanici primoravali da skine majcu koja je cela bila krvava i takav ide kod tužioca, što je on odbio. Nakon toga, proveravali su ga da li ima neku neplaćenu kaznu, a jedan od vođa interventne jedinice je dosao i lupio o sto i rekao mu “Ko si ti? Nisi mi njivu orao da ja odgovaram za tebe?! Potpiši sporazum i slobodan si” što je Hadžović odbio a ovaj iznerviran lupajući rukama o sto u stanici otišao.

NIJE PRVI PUT DA ZLOUPOTREBLJAVAJU TERMINAL! Proveravali i ministra Nebojšu Stefanovića?!

Kako saznajemo, terminal koji koristi policija, a koji je evidencija lica, jednom prilikom je zloupotrebljen tako što su u njega ukucavali i ime ministra Policije Nebojše Stefanovića, istog trenutka, alarmirao se i centar u Beogradu, jer, priučeni pojedinci u polciiji terminal koriste kao google “da saznaju koje je ko godište” a nisu znali da se ceo terminal nadgleda za lica koja su pod posebnom zaštitom, ceo taj slučaj se drži pod velom tajnosti i ne zna se koliko će za to odgovarati!

U jednom trenutku Hadžović je tražio da pošto se ponašaju kako se ponašaju, zovu načelnika policije što su oni odbili, strpali su ga u maricu i odveli u bolnicu gde su se smejali i rekli da je nos polomio tako što se poklizao na “korubu od banane” na isti način kako je to radio i ratni zločinac Vojislav Šešelj.

Nakon više od tri sata, njega odvoze u bolnicu?! Pa ljudi, gde je zakon? Gde to ima?!

“Bez lekara ne idem kod tužioca u ovoj državi postoji zakon, a vi ste ga prekršili i zbog toga ćete odgovarati. Za ovo nasilje koje sprovodite će se čuti” rekao im je on.

U bolnici doktor je odbio da izda nalog za snimanje nosa koji je bio vidno polomljen a cela odeća oštećenog krvava, pa je Hadžović pod najvećom torturom prevezen u zatvor.

Kako su u fingiranom izveštaju napisali radi se o opasnom zatvoreniku pa su mu lisice zategli toliko da su mu ruke pomodrele a njega su vozili pod velikom brzinom preko ležećih policajaca iznervirani glumeći silu.

Nakon što je svanuo novi dan, odvoze ga kod tužioca gde ga ubeđuju da potpiše da je hteo da ih udari nogom a tužiteljka je bila zgrožena krvlju na odeći prebijenog i rekla da ima veliki pritisak oko toga slučaja, jer, kako je rekla cela majca je krvava molim vas presvucite se.

Hadžović je odbio da potpiše da je krenuo da ih udari nogom, i kaže, da je sudija bio veoma korektan i profesionalan i naložio da se sve radi po zakonu.

Hadžović je pretučen od strane pripadnika PU Novi Pazar koji ne predstavljaju ponašanje cele Policije ali se ponašaju bahato i nasrću na većinu uglednih ljudi iz čaršije koji, niti se bave kriminalom niti kriminalim aktivnostoma. Postavlja se pitanje, zbog čega ih načelnik policije toleriše i da li uspeva da iskontroliše razjarene krvnike?

POLICIJSKI PRITISAK NA SVEDOKE!

Kako tvrde naši sagovornici, pripadnici interventne jedinice, službenim vozilima, što je protivzakonito, dolaze do kafića i vrše direktni pritisak na svedoke preteći im što je krivično delo.

BATINAŠ DOBIO NADIMAK PO KRIMINALCU?

“Knele” po kojem je policajac Knežević dobio nadimak, bio je kriminalac i pripadnik Arkanovih ozloglašenih “Tigrova” koji su pored Hrvatske ratovali i u Bosni, tačnije Velikoj Kladuši gde su za pare pod komandom Željka Ražnatovića Arkana ratovali na strani Fikreta Abdića a sa njima ratovali su i pripadnici “Legijine jedinice” među kojima i Zvezdan Javanović osuđeni za ubistvo Zorana Đinđića. Arkan je nakon Kladuše, pokušao da porobi i Pazarce ali nije uspeo pa su svi polomljeni pobegli iz Sandžaka.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO