Deli nas svega tri dana od zvaničnog statusa Samsung Galaxy S7 telefona, čije se predstavljanje očekuje 21. februara pred MWC 2016 u Barseloni. Stoga i ne čudi što smo poslednjih dana imali veliki broj procurelih informacija u vezi sa ovim, ali i drugim telefonima koji nas očekuju tokom naredne nedelje. Ovoga puta, procureo je i kratak video koji prikazuje Samsung Galaxy S7 sa svih strana, a potvrđene su i specifikacije telefona.

sam2_19

Insajderske informacije tvrde da je vodootpornost Galaxy S7 telefona zaista prisutna, ali nije poznato da li je u pitanju IP67 ili IP68 sertifikat. Potvrđena je i kamera od 12MP, a izvori tvrde da Samsung neće preći na USB Type-C konektor sa ovom generacijom telefona. Zato će južnokorejska kompanija vratiti microSD slot, čiji je nedostatak sa prethodne generacije telefona bio problem za mnoge, tako da je dobro videti da kompanija sluša zahteve tržišta. Povratak neće doživeti zamenjiva baterija, ali će baterija na Galaxy S7 modelu imati kapacitet od 2800mAh, što je povećanje u odnosu na 2550mAh na Galaxy S6 modelu. Video nam pokazuje i najnoviji TouchWiz, koji doilazi preko Android 6.0 Marshmallow operativnog sistema.

Ostaje nam samo da sačekamo da Samsung zvanično potvrdi lansiranje i specifikacije svog narednog telefona iz gornjeg segmenta.

Izvor: GSMArena