Naslovna Featured Istaknuto PODSEĆANJE! Zukorlić je pretio suprotstavljanju Šešelju u Skupštini, sada ćuti kad Šešelj...

PODSEĆANJE! Zukorlić je pretio suprotstavljanju Šešelju u Skupštini, sada ćuti kad Šešelj negira Genocid a Šešelj brani divlju gradnju! video

Novi Pazar – U kampanji je govorio “Ako mene ne izaberete, nema se ko u Skupštini suprostaviti Šešelju” tada je doživeo gromoglasni aplauz u Domu Kulture u Sjenici.

Međutim, Zukorlićev “učinak” u borbi protiv Šešelja pretvorio se očigledno u prijateljstvo jer je Šešelj jedini političar u Srbiji koji je stao u zaštitu Zukorlića i njegove divlje gradnje na gradskom trgu.

Ni jednu jedinu reč branitelj Bošnjačkih interesa nije rekao kada je Šešelj neki dan u Skupštini govorio o zakonu koji osuđuje negiranje genocida sa posebnim osvrtom na genocid u Srebrenici.

Naravno, Zukorlić nije bio na toj raspravi jer ga Srebrenica očigledno više na interesuje, nju koristi pred godišnjicu Genocida ili onda kada mu zatreba u njegovoj retorici pa u Novi Pazar dovede i majke Srebrenice.

Pogledajte video:

Exit mobile version