Nedjelja, 14 Avgusta, 2022
NaslovnaVijestiPodsećanje - Gay zastave na mitingu LDP-a koji je u koaliciji sa...

Podsećanje – Gay zastave na mitingu LDP-a koji je u koaliciji sa Zukorlićem – video

Na mitingu LDP u Beogradu viorile su se tog dana GAY zastave da li će i u Novom Pazaru na konvenciji LDP – BDZ Sandžaka?

Ako je po onoj staroj poslovici po jutru se poznaju junaci onda verovatno hoće, ako se uzme u obzir da je Čedomir Jovanović izjavio da muftija Zukorlić podržava i Gey-eve onda sigurno hoće.
Pazarska čaršija prepričava ovaj događaj i čudi se kako da jedna “moralna” partija za koju i sam Zukorlić reče da je proizašla iz borbe za slobodu može da podržava jedan ovakav koncept. Da li je u pitanju udruživanje radi ličnog interesa ili šta je ne zna se. Zukorlić je pokušao da se opere šturim saopštenjem međutim to mu nije prošlo.

RELATED ARTICLES

3 KOMENTARA

  1. A Obavezno ce ih dijeliti po Sandzaku kao i prosli put. A zasto i nebi nas narod voli zastave pa bilo koje da su, a ove su interesantne visebojke.

  2. Pa da li znate da bi ušli u Evropsku Uniju da će vam Rasim Ljajić kao budući ministar morati biti na čelo kolone ponosa , živi bili pa videli.

  3. Molio bih administratore da ovaj snimak preporuce Regionalnoj televiziji kako bi ga i Regionalna televizija emitovala i tako bi ga videli i stariji ljudi koji ne koriste internet i svatili bi ako glasaju za BDZ ustvari glasaju za pedere i legalizaciju istopolnih brakova… mislim da bi ga trebala emitovat Regionalna.

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO