Počinju istematski pregledi za svršene osmake

 Sistematski pregledi za svršene osmake, a zbog upisa u srednju školu, počinju 20.maja i obavljeće se u Dečijem dispanzeru kod autobuske stanice i to uz strogo poštovanje propisanih mera zaštite od koronavirusa.

Do kraja školske godine ostalo je manje od dva meseca pa za svršene osmake polako počinju pripreme za upis u srednje škole koje prvo kreću od obaveznih sistematskih pregleda.

“Mi smo već poslali obaveštenja svim osnovnim školama u kojima stoji tačan raspored kada koje odeljenje treba da obavi sistematske preglede”, kazala je načelnica Dečijeg dispanzera dr Vesna Despotović. Ona je dodala da će se svi pregledi obaviti u Savetovalištu za mlade koje se nalazi u okviru dispanzera gde je poseban ulaz zbog trenutne epidemiološke situacije. Zamolila je sve učenike da na pregled nikako ne dolaze bez zaštitnih maski i da strogo poštuju ostale mere zaštite od korona virusa.

Planirano je da svi sistematski pregledi budu obavljeni do 3. juna tako da dr Despotović moli učenike da poštuju zakazane termine.

B.V.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO