Počinje sajam automobila

Sajam automobila “DDOR BG Car Show” i Međunarodni sajam motocikala “Motopassion” počinju danas na Beogradskom sajmu i na njima će se predstaviti više od 300 izlagača iz 20 zemalja.

Na toj manifestaciji koja traje do 23. marta distributeri će predstaviti 40 novih modela automobila i 35 novih modela motocikala.

Na sajmu će biti predstavljeni automobilski brendovi – Mercedes-Benc, BMW, Audi, Sitroen, Škoda, Hjundai, Honda, Ford, Suzuki, Pežo, Volvo, FIAT, Micubiši, KIA, GAZ, SEAT, VW, Reno, Nisan, Dačija, GWS, Šang Jong, Tojota, Lada, Opel, Isuzu, Land Rover, Jaguar, Infiniti i drugi.

Biće predstavljene i brojne premijere među kojima su evropska postpremijera novog mercedesa E klase, “reno megan”, “reno talisman”, “ford mustang”, “opel astra”, “audi Q7” i “A4”, “BMW X1”, “mazda MX-5”, “fijat tipo”, “KIA sportidž”, nova “tojota prius” i “tojota mirai”, potpuno novi i tehnološki najnapredniji automobil koji se pojavio na Beogradskom sajmu sa pogonom na vodonik.

Premijerno će biti predstavljen i novi Bentli.U moto delu biće predstavljeni “Harli Dejvidson”, BMW, Honda, Jamaha, Suzuki, Sim, Sprint, Vespa, Gilera, Aprilia, Pjađo, Skarabeo, Derbi i Moto Guci i kao i najnoviji modeli Dukati, Kavasaki i Kimko.

Posebna atrakcija sajma biće automobil “sirma” (Syrma) – koncept sportskog automobila budućnosti na hibridni pogon koji je napravljenom u Evropskom institutu za dizajn u Torinu i u jednom jedinom primerku.

Sajam će biti otvoren svakog dana od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a parking se plaća 100 dinara po započetom satu.

Poseban sajamski poklon posetiocima je “Porodični dan” 22. marta, kada će porodična poseta koštati za celu porodicu – 500 dinara

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO