Počeo sa radom vrtić “Čarolija”

Vrtić “Čarolija” u naselju Šestovo počeo je sa radom i već prvog dana 115 mališana je uživalo u novim, toplim učionicama.  Ostalo je još da se asfaltira i sredi 100 metara pristupnog puta i osvetljenje kako bi pristup vrtiću pre svega u jutarnjim satima bio lakši.

Rukovodstvo Predškolske ustanove “Mladost” nestrpljivo je čekalo da se dobije odobrenje za početak rada ovog objekta i sa zadovoljstvom očekuju da se popune sva mesta.

“Kapacitet vrtića je od 150 do 200 dece. Verujem da će kapaciteti biti popunjeni odmah. Imamo šest velikih soba i dve manje. Ovde su deca koja su išla u vrtić Naše dete i većina je prešla ovde. Neki su ostali u objektu Mladost, neki u Pčelici a pojedini u Abu Dabiju. Ovde su smeštena deca na celodnevnom boravku, dok oni koji koriste poludevni, popodevi boravak ostaju u tzv.kućicama kod škole Bratstvo” – objasila je direktorka PU “Mladost” Sabina Hoćanin.

Hoćanin je naglasila da se u narednom periodu očekuju asfaltiranje dela pristupnog puta, a da je neophodno obezbediti i osvetljenje.

K.R.

Podeli

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO