Naslovna Sport Fudbal Počeo 23. Ramazanski turnir

Počeo 23. Ramazanski turnir

poeo 23 ramazanski turnirU Hali sportova, sinoć je startovao 23. Ramazanski turnir u malom fudbalu, koji će, u to nema nikakve sumnje, sudeći po masovnosti i viđenom na parketu, biti pravi spektakl. „Ramazanski turnir je postao jedan od brendova Novog Pazara. Sada svi već znaju da je ovo najveća malofudbalska manifestacija na Balkanu“,kazao je gradonačelnik Novog Pazara, dr Meho Mahmutović, otvarajući ovo takmičenje sa dugom i lepom tradicijom.

„Ovi mladi fudbaleri su ponos Novog Pazara, koji će prenositi tradiciju našeg fudbalskog kluba, a ovoliki broj talenata je izuzetno značajan za našu budućnost. Koristim priliku, da svim sugrađanima Islamske veroispovesti, čestitam nastupajuće Ramazanske dane, da ih u miru i sreći provedu sa svojim porodicama i da svi imamo haira u mesecu Ramazanu. Neka najbolji pobedi na turniru i želim mnogo sreće svim akterima“, naglasio je gradonačelnik, dr Meho Mahmutović.

23. Ramazanski turnir počeo je u pravoj svečarskoj atmosferi. Svoje umeće predstavili su polaznici ovdašnjih škola fudbala, a nije izostao ni prigodan kulturno- zabavni program.

Inače, da sve bude na nivou, potrudili su se i akteri. Na 11 premijernih utakmica, postignuto je ukupno 45 golova, što samo nagoveštava u prepoznatljivu gala- manifestaciju, koju je organizovao Sportski centar, a na kojoj učestvuje 113 ekipa.

Exit mobile version