Naslovna Featured Istaknuto Počelo asfaltiranje druge deonice Ulice Generala Živkovića u Novom Pazaru

Počelo asfaltiranje druge deonice Ulice Generala Živkovića u Novom Pazaru

pocelo-asfaltiranje-druge-deonice-ulice-generala-zivkovica-u-novom-pazaru

Danas je poÄelo asfaltiranje drugog dela Ulice generala Živkovića, od iznad NuÅ¡ićeve do RadniÄke ulice. Kako bi se na vreme asfaltirala i ova deonica Ulice generala Živkovića radi se požrtvovano. GraÄ‘ani sa kojima smo danas razgovarali zadovoljni su rekonstrucijom Ulice generala Živkovića.

Pomoćnik gradonaÄelnika Novog Pazara zadužen za infrastrukturu, Nihad Hasanović, obiÅ¡ao je to veliko gradiliÅ¡te. On je rekao da će graÄ‘evinska sezona trajati sve dok to vremenski uslovi budu dozvoljavali, a da oÄekuje da će radovi u ovoj ulici biti zavrÅ¡eni za 20 radnih dana.

„IzvoÄ‘aÄi su vredno radili poslednjih nedelju dana, od ujutru do naveÄe, radilo se i pod reflektorima. Danas bi trebalo da bude zavrÅ¡eno asfaltiranje ove etape sa prvim slojem asfalta, već sutra će poÄeti postavljanje i drugog sloja asfalta. Ako vremenski uslovi dozvole, radovi bi trebalo da se zavrÅ¡e do 1. decembra. Mi već sada radimo na pripremi dokumentacije za nastavak radova na rekonstrukciji ove ulice, Å¡to podrazumeva radove duž Äitave ulice, sve do “Luk oil†pumpe“, rekao je pomoćnik gradonaÄelnika Novog Pazara zadužen za infrastrukturu, Nihad Hasanović .

Rekonstrukcija Ulice generala Živkovića jedan je od najvećih infrastrukturnih projekataka koji se ove godine realizuje u Novom Pazaru a koÅ¡ta viÅ¡e od 130 miliona dinara. Osim asfaltiranja, ovde su zamenjene sve podzemne instalacije, poplaÄani trotoari, postavljene klupe I mobilijar, a kada se zavrÅ¡e ovi radovi biće postavljena nova uliÄna led rasveta.

Exit mobile version