Naslovna Sandžak Novi Pazar Počele pripreme za Festival stvaralastva mladih u Novom Pazaru

Počele pripreme za Festival stvaralastva mladih u Novom Pazaru

pocele-pripreme-za-festival-stvaralastva-mladih-u-novom-pazaru

Počele su pripreme za Festival stvaralastva mladih, rukovodstvo Kulturnog centr odžalo je sastanak sa predstavnicima osnovnih škola.Sa sastanka je poručeno da je Festival je vazna maniferstacija, u kojoj učestvuje više od 2. 500 učenika, a koji će naredne godine najverovatnije početi 5. marta

U susret narednom Festivalu stvaralaštva mladih, Kulturni centar Novi Pazar organizovao je sastanak sa direktorima osnovnih škola Novog Pazara. Planirano je da ova manifestacija koja okuplja veliki broj mladih počne u martu I bude završena pre početka Ramazana.

Glavna koordinatorka Festivala stvaralaštva mladih Hasna Ziljkić ističe da je manifestacija bila održana početkom godine, ali je bila revijalnog karaktera zbog tada aktuelnih protivepidemijskih mera. Sledeće godine, posle pauze, festival će biti održan prema ustaljenim propisima. U susret ovoj manifestaciji održan je organizacioni sastanak sa direktorima osnovnih škola.

Datum početka Festivala biće određen u dogovoru sa svim učesnicima.

Direktor OŠ “Halifa bin Zaid Al Nahjan ” Besim Adilović kaže da je ova manifestacija značajna.

Festival stvaralaštva mladih jedna je od najvećih manifestacija u Novom Pazaru koja okuplja veliki broj mladih, a ima dugu tradiciju održavanja preko 10 godina.

Exit mobile version