Naslovna Vijesti Počela rekonstrukcija Ulice 7. juli (video)

Počela rekonstrukcija Ulice 7. juli (video)

Novi Pazar – “Ulica 7. juli, čija je rekonstrukcija u toku uskoro će biti moderna dvosmerna saobraćajnica“, rekao je gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović prilikom obilaska tih radova.

Prema rečima izvođača radovi u tom delu grada se odvijaju planiranom dinamikom i biće završeni u najkraćem roku.

Ova saobraćajnica je prometna, a u blizini je i mnogo lokala. Ulica 7.juli je bila zapuštena, te je kako kažu meštani, postavljanje novog sloja asfalta od velikog značaja za njih.

Gradonačelnik Novog Pazara dr Meho Mahmutović je sa svojim saradnicima obišao radove. On je rekao da će nakon završetka radova ova ulica biti moderna i pristupačna.

“Odavno govorimo o probelmu u Ulici 7.juli, gde je bio veliki problem sa dosta rupa I starom infrastrukturom. Mi smo uradili projekat I započeli radove sa AD “Novi Pazar –put” . Vrlo brzo će ovo biti jedna moderna dvosmerna ulica, kvalitetno odrađena sa dobrom širinom i trotoarima. Nakon ovih radova očekuje se da će početi I radovi u Ulici Stanice Spasojević “, rekao je Mahmutović

Izvođači kažu da se radovi u Ulici 7.juli, koji su počeli juče, odvijaju planiranom dinamikom. Asfaltiranje ove ulica finansira gradska uprava Novog Pazara.

Podsećamo, kako je i ranije saopšteno, ova saobraćajnica biće zatvorena za saobraćaj dok su u toku radovi.

Exit mobile version