Naslovna Zabava Muzika Počela Exit revolucija uz spektakularan vatromet

Počela Exit revolucija uz spektakularan vatromet

Išćekivanju najveće letnje petodnevne žurke u regionu je došao kraj! Festival Egzit je otvoren u sredu veče, uz nastup hora Viva Vox, priču o Nikoli Tesli i neverovatnom vatrometu.

Festival su otvorili Marčelo i Iskaz, a odmah posle njih je nastupio hor Viva Vox, koji je uprkos kiši i nešto hladnijem vremenu uspeo da podgine atmosferu. Publika je pevala u horu zajedno sa njima, pa su se Petrovaradinskom tvrđavom orili popularni hitovi u obradi ovog akapelo benda.

Viva vox je pokazao kako je bez ijednog instrumenta moguće stvoriti nezaboravnu atmosferu i probuditi energiju pokisle publike.

Ubedljivo najupečtaljivi nastup je bio uz pesmu “Killing in the name”, kada je u publici krenula i nezaobilazna “šutka”. Usledila je i predstava o rađanju dobra i zla, zvezdama koje ih čuvaju i vitezu.
– Viteza ćete prepoznati svuda. On je enegrija. Njegovo ime zna čitava planeta. Njegovo ime je Nikola Tesla! – čulo se sa bine, odakle je počeo i očarajavajući vatromet, koji je obojio celo nebo.

Oduševljena publika je ushićeno pozdravljala svaki prasak, uživajući u neverovatnom vatrometu koji je doprineo nastanku potpuno nestvarne atmosfere.

„Festival ovogodišnjom porukom ‘R:EVOLUTION’ želi, između ostalog, da oda počast ‘Prometeju savremenog doba’, najvećem srpskom i svetskom naučniku Nikoli Tesli“, navodi se na sajtu festivala.

Posle ove nesvakidašnje ceremonije otvaranja, usledio je nastup Najl Rodžersa. On je ređao disko hitove, za koje vreme kao da je stalo, pa se slušaju decenijama.

Novina na ovom 14. Egzit festivalu je i odlazak tokena u zaborav, koje su zamenile kartice OTP banke, kojima se vrši plaćanje.

Posting....
Exit mobile version