Po treći put konkursi za direktore Vodovoda i Toplane

Konkurs, Stempel Novi Pazar – Skupština Novog Pazara raspisala je danas novi, treći konkurs za izbor direktora javnih komunalnih preduzeća “Vodovod i kanalizacija” i “Gradska toplana”, dok Komisija još uvek razmatra prijave kandidata za prvog čoveka “Gradske čistoće”. 

Tekst konkursa objavljen je u Službenom glasniku Republike Srbije broj 99, a naći će se i u subotnjem izdanju dnevnog lista “Danas”.

Rok za podnošenje prijava je 30 dana i počinje da teče od danas.

Podsećamo, prethodna dva konkursa za čelne ljude ova dva javna preduzeća Komisija za imenovanje direktora je poništila.

U oba navrata, za prvog čoveka Vodovoda prijavljivao se sadašnji VD direktor ovog preduzeća Hanefija Brničanin, ali je dva puta podnosio nepotpunu dokumentaciju.

Na prvom konkursu za direktora Gradske toplane nije bilo prijavljenih kandidata, na drugom se prijavio Alen Biševac, ali je Komisija zbog nepotpune dokumentacije i taj konkurs poništila.

Kako radio Sto plus saznaje, proces izbora novog direktora Gradske čistoće još uvek traje i tek će na idućem skupštinskom zasedanju biti poznato ko će biti imenovan na tu funkciju.

Kandidati za direktora Gradske čistoće su Hivzo Škrijelj, koji je na čelu tog preduzeća od 2009. godine i Jusuf Šahović.

Skupština Novog Pazara na prošlom zasedanju imenovala je stare kadrove na direktorska mesta u tri javna preduzeća.

Tako su na svojim funkcijama ostali direktor Regionalne radio televizije Denis Mavrić, prvi čovek  Direkcije za izgradnju Bajram Ziljkić i Zavoda za urbanizam Suat Ljajić.

Izvor : Sandzakhaber.net / RadioStoplus

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO