PO PRVI PUT OGLASIO SE AMIR ZUKORLIĆ! Da mi je babo živ ništa od svega ovog ružnog ne bi smjeli niti raditi niti pričati, znaju oni to dobro!

Novi Pazar – Po prvi puta javnosti se obratio Amir Zukorlić sin Muamera Zukorlića. On u svom emotivnom obraćanju navodi da se oglašava “zbog ružnih dešavanja oko porodice”.  “Stidim se” poručuje bratu Usami, amidži Muhamedu i saradnjicima svog oca

“Stidim se ponašanja svog starijeg brata, svog amidže i najbližih saradnika mog rahmetli oca, prema mojoj majci, meni, sestrama i mlađem bratu,”piše Amir Zukorlić u svojoj objavi na fb. profilu.

On navodi da svi treba da se stide zbog “svega što rade, lažu, izmišljaju, potvaraju, posebno prema mojoj majci”.

“Svi napadi na nju su istovremeno napadi na nas, njenu i Muftijinu djecu,” navodi on i dodaje: “oca nemam, imam samo majku, što god oni radili i govorili ona je najbolja majka na svijetu i ostaće tako za sve nas, dok smo živi.”

“Da mi je babo živ ništa od svega ovog ružnog ne bi smjeli niti raditi niti pričati, znaju oni to dobro! Nek znaju da moja majka i ja kao ostatak porodice imamo Allaha dragog, imamo prijatelje, imamo pravdu i istinu, na našoj strani…što je više nego dovoljno”, piše u objavi Amir Zukorlić sin rahmetli Muamera Zukorlića.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO