PLS za odbojkašice: Pazarke čekaju Leskovac 98 (subota, 17.00)

Odbojkašice Novog Pazara spremaju se za svoju premijernu sezonu u Prvoj ligi Srbije, u kojoj takmičenje startuje predstojećeg vikenda.

Rival devojkama Hamze Zatrića u prvom kolu, u subotu od 17.00 u Sportskoj dvorani Pendik, biće Leskovac 98.

“Nadam se da ćemo napraviti lepu priču i postaviti osnove za budući rad, koji će biti još ozbiljniji. Kao debitantima, ciljevi nam nisu naročito visoki. Nismo ni razmišljali o nekom mestu u gornjoj polovni tabele. Fokus je opstanak i da se devojke što bolje adaptiraju, kako bismo već naredne sezone planirali nešto više”, rekao je Zatrić.

Njemu će pomagati do juče aktivni odbojkaš Benjamin Daca. Trofejni srednji bloker iz Novog Pazara u dresu grčkog Finikasa se u 30. godini oprostio od aktivnog igranja.

“Daca će prevashodno biti zadužen za kondiciju. Imaćemo i podršku Aleksandra Petrovića, s kojim sam svojevremeno sarađivao u ovdašnjem muškom klubu”, najavio je Zatrić.

Pazarke su pojačale redove dovođenjem primačice servisa Ive Rodić i srednje blokerke Katarine Matić.

“Obe odbojkašice su prošle sezone igrale u prvoligašu Valjevu. One su nam donele iskustvo i svojim kvalitetom podigle nivo treninga. Tokom protekla dva meseca priprema sproveli smo sve planirano i zacrtano. Otkako sam u klubu, to se prvi put desilo”, zaključio je Zatrić.

M. Minić

The post PLS za odbojkašice: Pazarke čekaju Leskovac 98 (subota, 17.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

The post PLS za odbojkašice: Pazarke čekaju Leskovac 98 (subota, 17.00) appeared first on Radio Televizija Novi Pazar.

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO