Srijeda, 6 Jula, 2022
NaslovnaFeaturedIstaknutoPljakić: Novogodišnji vašar privlači kupce iz svih država u okruženju

Pljakić: Novogodišnji vašar privlači kupce iz svih država u okruženju

U novopazarskoj dvorani Pendik u toku su poslednje pripreme za predstojeći Novogodišnji vašar. Sudeći po tome što su svi štandovi zakupljeni u rekordnom roku ovogidišnji vašar premašiće broj izlagača i kupaca iz predhodnih godina.

Direktor Sportsko-sajamske ustanove “Pendik”, Enes Pljakić ne krije zadovoljstvo što je Novogodišnji vašar postala ustaljena i prepoznatljiva manifestacija čiju organizaciju pomaže svake godine i grad Novi Pazar. Slobodnog mjesta više gotovo i da nema, a početak Vašara nestrpljivo očekuju brojni kupci iz regiona koji će po cijenama sniženim i do 70% kupovati kvalitetnu robu.

Sada već tradiconalni vašar, osim velikog interesovanja prodavaca, sve je više onih koji dolaze i iz država u okruženju pa korist od vašara nemaju samo prodavci koji učestvuju već i ugostitelji, hotelijeri i drugi privrednici u našem gradu, rekao je direktor Pljakić.

Novogodišnji vašar održaće se u Novom Pazaru od 21. do 25. decembra a radno vrijeme Vašara je od 10 do 21 čas.

RELATED ARTICLES

3 KOMENTARA

    • No bogati Muratko diploma nikad više a tnanja nikad manje od tafre se ne more više zato nam omladina ode na zapad zbog ovako naprednih

Comments are closed.

- Advertisment -

POPULARNO