Pljakić: Intenzivirani radovi na ulepšavanju rekreacionog centra

Novi Pazar – Sunčano vreme ide na ruku radnicima na sportsko-rekreativnom centru. Mehanizacija se nalazi na više mesta, te ovaj deo grada svakog dana dobija sve lepši izgled. Planom je predviđeno da se poploča I deo oko sportsko sajamske ustanove Pendik.

U sređivanje sportsko-rekerativnog centra uključeno je više javnih preduzeća. Direktor Sportskog centra Mujo Šaćirović kaže da je sunčano vreme inteziviralo radove.
On kaže da se trenutno radi veliki travnjak ispod jaza, koji će se oplemeniti cvećem ali biće urađene i pešačke staze.
“U principu radimo ono što smo i obećali, a to je da će rekreacioni centar biti lepši, zeleni i cvetniji” kaže Šaćirović.
Sportsko-sajamskoj ustanovi Pendik, koja dodatno krasi ovaj deo grada, još lepši izgled daće popločavanje kod sadašnje teretane i izgradnja igrališta za decu.
Direktor SSU Pendik Enes Pljakić rekao je da će se raditi prostor prema rekreacionom centru koja će biti popločana.
“Potrudićemo se da što više ulepšamo prostor i da posetioci koji nas posećuju imaju dovoljno slobode na novom igralištu koje će biti postavljeno da svoju decu posmatraju dok se budu igrala”
Pre nego što lepo vreme izvede na Sportsko rekreativni centar brojne sportiste i rekreativce ovaj deo grada dobiće potpuno drugačiji i lepši izgled.

 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO