Naslovna Sport Fudbal Plavima neophodni bodovi protiv OFK Beograda

Plavima neophodni bodovi protiv OFK Beograda

Trener fudbalera Novog Pazara Zoran Marić smatra da je njegova ekipa ostvarila određeni napredak tokom prethodne sedmice i veruje da će to biti dovoljno za uspeh protiv OFK Beograda, u utakmici 25. kola Superlige Srbije.

– U nezavidnoj smo situaciji, bodovi su nam neophodni. Narasli smo tokom ove sedmice za određeni procenat, verujem da će to biti dovoljno da izađemo kao pobednici. Očekuje nas teška i tvrda utakmica, pokušaćemo da ostanemo neporaženi, da ne primimo gol ili postignemo jedan više – rekao je Marić na konferenciji za novinare.

 Novi Pazar je na 12. mestu u Super ligi Srbije sa 25 bodova, prati ga OFK Beograd sa tri boda manje.

Trener Pazaraca ocenio je da će “romantičari” pokušati da vrate samopouzdanje posle poraza u Jagodini (1:3), kao i ispadanja u četvrtfinalu Kupa Srbije od Borca (0:2).

– Bodovi u prolećnom delu su izuzetno skupi i svima neophodni, pa i našem domaćinu. Žele da se oporave od dva vezana poraza, koji ne smeju da nas zavaraju. Moramo biti organizovani i taktički disciplinovani, tek onda se možemo nadati da ćemo svojim kvalitetom utakmicu odvesti u željenom smeru – naglasio je Marić.

Utakmica između OFK Beograda i Novog Pazara igraće se u nedelju od 14 časova na Karaburmi.

Exit mobile version