Naslovna Sandžak Novi Pazar Plavi orkestar na gradskom trgu u Novom Pazaru za najluđu noć!

Plavi orkestar na gradskom trgu u Novom Pazaru za najluđu noć!

Novi Pazar – Grad Novi Pazar prirediće sutra besplatan doček Nove godine u Pešačkoj zoni, uz nastup grupe “Plavi orkestar” i lokalnog benda “Besplatno piće”.

Organizator koncerta Denis Mavrić rekao je radiju Sto plus da su pripreme za proslavu u toku i da se do kraja dana očekuje montiranje bine kako bi sutra oko podneva sve bilo spremno za prvu tonsku probu.

“Ulica Šabana Koče biće od danas zatvorena za saobraćaj, jer je oprema već stigla i montiraće se ceo dan i celu noć, a očekujemo da će sutra sve biti spremno za ovaj spektakl. Grupa ‘Plavi orkestar’ u Novom Pazaru nije nastupala od 1987. godine i upravo zbog toga smo odlučili da njih pozovemo”, rekao je Mavrić.

On je dodao da novac za ovaj koncert neće biti izdvojen iz gradskog budžeta, već će cifra od 14.000 evra biti isplaćena zahvaljući sponzorima.

“Budžet grada uopšte nije opterećen ovim koncertom, a samo zahvaljući sponzorima uspeli smo da ga organizujemo. Teška su vremena i svesni smo da postoje mnogo preče stvari koje treba da se plaćaju, tako da sigurno da ovo ne bi ni bilo organizovano da je trebalo da se finansira iz budžeta”, istakao je Mavrić.

Novogodišnji program u Pešačkoj zoni počinje u 22 časa, a “Plavi orkestar” nastupa od 23 sata, nakon nastupa lokalnog benda “Besplatno piće”.

Prošle godine u Novom Pazaru za Novu godinu nastupala je Jelena Rozga, dok je Željko Joksimović uz Novopazarce dočekao 2012. godinu.

Exit mobile version