Naslovna Sport Fudbal Plavi na korak od ispadanja iz PLS

Plavi na korak od ispadanja iz PLS

Fudbaleri Novog Pazara poraženi su danas na domaćem terenu od Budućnosti iz Dobanovaca sa 1:2, u utakmici 22. kola Prve lige Srbije.

Gosti su poveli golom Vladimira Peralovića u 29. minutu, izjednačio je Suad Mavrić u 68, a konačan rezultat postavio je Žarko Jeličić u poslednjem, trećem minutu sudijske nadoknade.

“Trebali smo da rešimo pitanje pobednika u prvom poluvremenu, a u nastavku kao da je na teren izašla druga ekipa. Energija i želja dečaka iz domaćeg tima umalo da donesu potpuni preokret. Tri važna boda za nas, iako je remi najpravedniji”, rekao je posle meča trener Budućnosti Igor Spasić.

Budućnost je napredovala do 13. pozicije na tabeli i ima 21 bod, dok je Novi Pazar i dalje poslednji, 16. sa sedam bodova.

“Promenom formacije u drugom delu došli smo do mirnijeg pasa, a u nekoliko situacija mogli smo bolje da reagujemo kod centaršuteva. Primili smo drugi gol iz našeg degažmana. Ipak, izgarali smo i borili se maksimalno, pa mojim igračima nemam šta da zamerim”, kazao je trener Pazara Vladica Petrović.

Novi Pazar u 23. kolu, poslednjem u 2018. godini, gostuje Sinđeliću, a Budućnost dočekuje Bežaniju.

M. Minić

Exit mobile version