Plavi igrali nerešeno! Suđenje sprečilo pobedu!

Fudbaleri Novog Pazara odigrali su na zavidnom nivou u prvom kolu protiv Sinđelića. Rezultat je bio nerešen iako je ekipa Slavka Matića mogla da uknjiži sva tri boda.

Novi Pazar je krenuo žustro od samog početka ali je Sinđelić, posle greške na sredini terena, došao do vođstva već u 5. minutu golom Zhanga.

Pazarci su nastavili sa napadima kojima je odbrana domaćina, kako tako odolevala, istini za volju, uz pomoć sudije Radakovića.

Plavi su stvarali šanse a u najozbiljnijoj našao se Miketić u 34. minutu, koji je po proceni sudije Radakovića bio u nedozvoljenoj poziciji. Samo 5 minuta kasnije Vusljanin je bio oborenu u kaznenom prostoru, no Radaković je samo odmahnuo rukom.

U 40. minutu Đokić je sebi izgradio poziciju, sa nekih dvadesetak metara, iskosa sa leve strane, precizno šitirao i savladao golmana Vukašinovića. Ipak, posle dužeg razmišljanja sudija Radaković poništio je gol, zbog navodnog uticanja na igru Anesa Hota koji je, po njegovoj proceni bio u nedozvoljenoj poziciji.

U drugom poluvremenu Novi Pazar je nastavio sa kreativnom igrom i stvaranjem šansi sve do 65. minuta kada je posle kornera Anes Hot glavom poravnao rezultat.

Sinđelić je do kraja pokušavao da dođe do pobede ali bezuspešno.

Novi Pazar će u narednom kolu na svom terenu dočekati ekipu Zlatibora.

Foto: Žurnal

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO