Plavi i dalje u trci za Evropu

Posle teškog meča sa Radničkim iz Niša, kojem je kumovao i sudija meča kod vodećeg gola Radničkog u 19. minutu, kao i odsustvo nekoliko ključnih igrača zbog kartona, plavi su i dalje na četvrtom mestu JSL. Vojvodina je pretrpela težak poraz na stadionu Karađorđe tako da poredak prva četiri tima JSL ostaje nepromenjen. Partizan je golovima Ninkovića, Brašanca i Volkova savladao Vojvodinu sa 0:4 i potvrdio prvu poziciju na tabeli. 

I pored solidne igre Novog Pazara, na asistenciju Jovanovića, Pejčić iz ofsajda postiže vodeći gol za Nišlije. U završnici prvog poluvremena Marijanović dovodi svoj tim do vodstva od 2:0. U 69. minutu Petrović obara Bruna koji izvodi slobodan udarac. Nesmotrenom reakcijom Culuma, plavi smanjuju prednost na 2:1. U zaustavnom vremenu Marijanovića menja Nikola Ašćerić, koji posle samo minut igre postiže gol za Radnički i postavlja konačan rezultat utakmice 3:1.

U sledećem kolu Plave će ugostiti Čačani dok će Vojvodina imati za protivnika ekipu Donjeg Srema koji se grčevito bori za opstanak u elitnom takmičenju. 

POVEZANE VIJESTI
- Advertisment -

POPULARNO